Az időjárás nálam:

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Sonja White (törölt): Ha esetleg erre jársz, járj felém is. Vár egy meglepetés ;) (2010.04.15. 12:11) The Mystery of Love
  • blueraincoat: Szia! Én maradtam és egyelőre jó döntésnek látszik, hogy nem kapkodtam el a dolgokat. Köszönöm, h... (2009.03.13. 11:07) Hókusz-pókusz
  • vaneva: szia : ) érdekes...megkértek írjak egy vázlatot Menni vagy maradni címmel, beütöttem a keresőbe ho... (2009.03.12. 21:18) Hókusz-pókusz
  • blueraincoat: Nagyon rendeződni látszik :-). (2009.02.11. 18:33) Érdekes...
  • Sonja White (törölt): És rendeződik? Vagy csak látszik? :) (2009.02.10. 22:34) Érdekes...
  • Utolsó 20

Utazások az életnek nevezett hullámvasúton

Történetek az életemből, az életemről, gondolatok, valamik, zenék, dolgok, amiket emlékül hagyok fiamnak és mindenkinek, aki megtisztel azzal, hogy olvas.

Címkék

Zaj

2008.07.22. 20:35 | blueraincoat | Szólj hozzá!

Címkék: valami

Először vala a csend, ami lassan siklani kezdett a levegőben, s zajjá változott, mikor a zárba dugták a kulcsot. A kilincs és a zsanérok nyikorgásával, a nyíló ajtó hangjával, mintha ezer csengő-bongó csengettyű törte volna meg a fűszálak néma hajladozását. S a hangok egyre erősebbek és elkülöníthetőbbek lettek. A nyitott ablaktáblák egymáshoz verődtek, mint megannyi apró kalapácsütés szűrődtek be a hangok. Az udvaron gyermekek pattogtatták a labdát a szomszéd ház máló falához. Csatt-csatt, a labda egyre csak ütődött a falhoz, miközben a vakolat mind nagyobb darabokban hullott alig hallható puffanással a földre. A gyermekek önfeledten kacagva élvezték a rombolást, sok kárt már úgysem tehettek az düledező, öreg házban. Valahonnan veszekedés zaja hallatszott, a férj már megint elitta a segélyt. Alig hallhatóan, mintha egy pofon is elcsattant volna, de nem követte folytatás, nem lehetett tudni, ki adta és ki kapta. Az utcán valaki éppen az autóját próbálta beindítani. A motor csak nehezen kapta el a fordulatot a gázfröccsök segítségével, majd köhögő beteges hangja beleveszett a forgalomba. Aztán azt lehetett hallani, ahogy kigombolódik egy ing, ahogy enged a cipzár, kicsatolódik a melltartó, majd két test sietve az ágyra zuhan. Majd a csendes és gyors szeretkezés, a kéjes nyögések töltötték be a fülledt szobát. Úgy fél óra múlva becsukódott egy bérház kapuja, s a járdán egy tűsarkú cipő kopogni kezdett. A nő távozott a titkos együttlétről, körbekémlelve, megláthatta-e valaki. Aztán megállt egy pillanatra, s megbámulta magát a kirakatban. Ösztönösen megigazgatta haját, megtapogatta a fülbevalóit, hogy megvan-e mind a kettő. Az alapos zuhanyzás ellenére magán érezte a férfi lihegését, illatát, még megremegő combjai között forró magját. Otthon majd azt mondja a barátnőjével kávézott. Aztán kicsit szégyenlős arccal továbbindult. A lakásban, a férfi begombolta az ingjét, áruló jeleket keresett zakóján, talán egy hajszálat, aztán önelégülten ránézett a gyűrött lepedőre, s elindult, hogy elhozza a gyerekeket az iskolából, míg a felesége a barátnőjével kávézik.
Néhány kilométerre onnan szinte ugyanez a jelenet játszódott le, aztán a férfi felesége az autójához sietett, megnyomta a távirányító gombját, az autó csippant egyet, felvillantak az irányjelzők, ő beült, indított, s remélte hogy még a férje és a gyerekek előtt hazaér. Majd elmondja, hogy az a hülye Mari megint túl van egy abortuszon, s két kapucsínó között mennyit pletykáztak, s észre sem vették, hogy ennyire elrohant az idő.
Így van ez rendjén, ő csal, én csalom, a tudás bizonyosságával játsszuk, hogy mit sem sejtünk; a szeretővel való ölelkezés úgyis elnyom minden kétséget, miközben test a testbe olvad.

Kicsit távolabb egy fa ágai tudomást sem véve az egészről daloltak a lengedező szélben. A háztetők felett elnézve a távoli hegy kövei felnyögtek a nap súlya alatt. A zaj egyre feljebb emelkedett a levegőben, már-már az égbe ért, ahol elnyomta volna az arra szálló repülőgép hangja. Aztán irányt változtatott; egy kósza bárányfelhőre ült, lassan a tó felé ereszkedett, s a fürdőző emberek zsivajával elegyedve beleolvadt a felkavart vízbe, majd a leszálló éjbe.

Megnyugodott és csenddé vált megint...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://micsodautjaim.blog.hu/api/trackback/id/tr13580602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása